H Ομάδα Μας

Στην NM PROPERTIES συνδυάζεται η υψηλή παραγωγικότητα με το πνεύμα συνεργασίας αναμεταξύ των μελών μας.

Ταυτόχρονα με την παροχή κινήτρου ηθικής και απτής αναγνώρισης των προσπαθειών τους, η κοινή επιβράβευση ως επιστέγασμα προσωπικής επιτυχίας καθενός εξ αυτών αποτελεί κομβικής σημασίας επίτευγμα και κατάκτηση μέσα από τις προκλήσεις της εργασιακής καθημερινότητας.

Είμαστε όλοι περήφανοι που οι συνεργάτες μας μπορούν διαχρονικά να αισθάνονται ότι σε κάθε παράμετρο της σχέσης αλληλεξάρτησής μας, οι παλαιότεροι και νέοι βασικοί συντελεστές του κοινού μας σχήματος στέκουν με κατανόηση στο πλευρό τους.

0-02-05-214892531ad409a8fc2bb9e20cf5f6de0bc1774e35729097f5b5cf85883cabd2_dbd821cfb4d1ae17

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δημήτρης Μαράντος

Managing Partner & Founder
Διαβάστε Περισσότερα

Ο Δημήτρης Μαράντος είναι επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται πάνω από 15 χρόνια στον τομέα της ολιστικής διαχείρισης ακινήτων και εγκαταστάσεων.
Έχει συντονίσει μεγάλα έργα Facility Management πολυεθνικών εταιρειών, τραπεζών και βιομηχανιών. Επίσης έχει διατελέσει επί σειρά ετών διαχειριστής ακίνητης περιουσίας ιδρυμάτων. Από το 2015 επεκτάθηκε και στην αγοραπωλησία – διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων στις Κυκλάδες και στο κέντρο των Αθηνών.

Χρήστος Ντζίφας

Partner – Legal advisor (LLM) – Accredited Mediator
Διαβάστε Περισσότερα
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το έτος 2014. Mέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2005. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών το 2003 και έλαβε τους μεταπτυχιακούς τίτλους Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2006. Έχει συνεργαστεί με όλες τις συστημικές τράπεζες, με μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και παραδοσιακά νομικά γραφεία. Στο συγγραφικό του έργο συγκαταλέγονται 3 βιβλία πολιτικής επιστήμης και κλασικής φιλοσοφίας, 2 πανεπιστημιακές δημοσιεύσεις, καθώς και αρκετά άρθρα γνώμης.

Θεοδώρα Παπακασόλα

Legal Supervisor
Διαβάστε Περισσότερα

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006. Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα. Ειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο και πιο συγκεκριμένα στο Εμπράγματο Δίκαιο, στο Δίκαιο των Μισθώσεων, το Νόμο Κατσέλη και στο Κληρονομικό Δίκαιο. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση σεμιναριακής επιμόρφωσης επί του Δικαίου Ακινήτων.

Βασιλική-Παναγιώτα Ντζίφα

Lawyer
Διαβάστε Περισσότερα

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2015. Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα. Ειδικεύεται σε Εμπορικό, Πτωχευτικό και Τραπεζικό Δίκαιο, στην Αναγκαστική Εκτέλεση και στη Νομοθεσία Οροφοκτησίας. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση σεμιναριακής επιμόρφωσης επί του Δικαίου Ακινήτων.

Μαρία Παλασίδη

Notary
Διαβάστε Περισσότερα

Αποφοίτησε από τη νομική σχολή του πανεπιστημίου του Hertfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LLM) στο αντικείμενο του E-commerce. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006, έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες με έμφαση στη διαχείριση προσωπικού. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο συμβολαιογραφικό κλάδο και έχει πλούσιες παραστάσεις μεταβιβαστικών πράξεων και εμπραγμάτων βαρών  Ειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο και πιο συγκεκριμένα σε εμπράγματο δίκαιο και κληρονομικό δίκαιο καθώς και στη νομοθεσία οροφοκτησίας.

Αμαλία Αγιασώτη

Legal Onboarding (LLM)
Διαβάστε Περισσότερα

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2019. Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα. Ειδικεύεται σto Τραπεζικό Δίκαιο και στην Αναγκαστική Εκτέλεση. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ του πανεπιστημίου University East London.

Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος

Technical Supervisor
Διαβάστε Περισσότερα

Αποφοίτησε από την Τεχνολογική Σχολή Δομικών Έργων του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά το 1998 και εργάστηκε για περισσότερο από δύο δεκαετίες ως ελεύθερος επαγγελματίας με μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές σε πλήθος κτιριακών κατασκευών. Συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος σε κατασκευαστική και σε τεχνική εταιρεία.

Τριανταφυλλιά Μωραΐτη

Technical Coordinator
Διαβάστε Περισσότερα

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με Σεμιναριακή Επιμόρφωση στους τομείς Management Ανθρωπίνων Πόρων και Διαχείρισης Κρίσεων. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε πολυεθνικές εταιρείες στο συντονισμό και διαχείριση κεντροποιημένων λειτουργιών και προσωπικού.

Σταυρούλα Μαντή

Mechanical Engineer
Διαβάστε Περισσότερα

Τελειόφοιτη της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Διαθέτει εξειδίκευση Master στον κατασκευαστικό τομέα και στον τομέα των μεταφορών. Έχει, επίσης, λάβει σεμιναριακού επιπέδου επιμόρφωση στη ρομποτική και σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Θάνος Σαπλατέρας

Real Estate Management
Διαβάστε Περισσότερα

Διαθέτει πιστοποίηση μεσίτη ακινήτων με εξειδικευμένη επιμόρφωση από το ΕΚΠΑ. Διαθέτει εμπειρία στα κτηματομεσιτικά με δράση σε μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές και επενδυτικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιώργος Δεμερτζής

Head of Accounting (MSc Economics)
Διαβάστε Περισσότερα

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση την Δημόσια Οικονομική από το Πάντειον Πανεπιστήμιο με MSc Οικονομικής Επιστήμης του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Πάντειον Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε οικονομικά τμήματα μεγάλων εταιρειών αλλά και στη θέση προϊσταμένου λογιστηρίου πολυεθνικών εταιρειών τα τελευταία χρόνια.

Κωνσταντινος Ψυχογιός

Real Estate Agent
Διαβάστε Περισσότερα

Έχει ολοκληρώσει σπουδές τεχνικών δομικών έργων στην Αθήνα. Ειδικεύεται στην προώθηση και την πώληση αστικών ακινήτων. Κατέχει, επίσης, πενταετή εμπειρία στον εν γένει κτηματομεσιτικό τομέα, καθώς και στις εργασίες εσωτερικών χώρων.

Αβραάμ Πιπερίδης

Rev Civil Engineer
Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ξεκίνησε το 2001 ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών έργων. Παράλληλα ασχολήθηκε με την εκτίμηση ακινήτων και είναι πιστοποιημένος εκτιμητής με πιστοποίηση REV. Επιπλέον έχει δραστηριοποιηθεί και σε ανακαινίσεις κατοικιών.

Φώτης Καλόγηρος

Legal Analyst
Διαβάστε Περισσότερα

Τελειόφοιτος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και στο τμήμα Finance του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα το Οικονομικό Έγκλημα και τα Εγκλήματα Διαφθοράς, και το Business English του Alba Graduate Business School. Διατελεί ειδικός συνεργάτης στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Νομικών, στο τμήμα της Αθήνας (ELSA Athens).

Ιάκωβος Σαββίδης

Rev Technical Consulting Associate
Διαβάστε Περισσότερα

Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφ. Ανάπτυξης Π.Θ. (BEng & MSc in Urban Planning). Πιστοποιημένος εκτιμητής ακινήτων REV (TeGoVA) με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην εκτίμηση ακινήτων. Μελετητής σε μελέτες χωροταξικών και πολεοδομικών σχεδίων και εκπόνηση τεχνικών ελέγχων ακινήτων. Έχει εμπειρία σε συντονισμό έργων facility management. Συμμετείχε ως συνέταιρος σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην Θεσσαλονίκη.

Γιούλη Μπουρλά

Quality Control
Διαβάστε Περισσότερα

Αποφοίτησε από το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου το 2017. Είναι κάτοχος MSc στη Διοίκησης Μονάδων Υγείας του πανεπιστημίου ΠΑΔΑ. Παράλληλα φοιτεί στο τμήμα BSc Psychology (Κολλέγιο BCA) .

Ιόλη Κοντού

Civil Engineer
Διαβάστε Περισσότερα

Αποφοίτησε από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2021. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου με μερική εμπειρία σε ιδιωτικά και δημόσια έργα πολιτικού μηχανικού.

Ηλίας Δημητρέλης

Mechanical Engineer
Διαβάστε Περισσότερα

Τελειόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ. Υποψήφιος για το integrated master στον τομέα του Project Management.

Στάθης Κεφαλούρος

Barrister - Legal Associate
Διαβάστε Περισσότερα

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με πάνω από 1600 παραστάσεις σε αστικά και ποινικά δικαστήρια, ιδίως σε θέματα δικαίου της ιδιοκτησίας, κληρονομικού δικαίου, ενοχικού δικαίου, υποθέσεις Τραπεζικού Δικαίου και Ν.3869/2010. Διαθέτει εμπειρία σε δικαστικές και εξωδικαστικές ρυθμίσεις δανείων, καθώς και σε ζητήματα αναγκαστικής εκτέλεσης. Παράλληλα έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και εκτενή αρθρογραφία δημοσιευμένη στον Τύπο και ιστοσελίδες.

Μαρίνος Σωτηρόπουλος

Real Estate Agent
Διαβάστε Περισσότερα

Διαθέτει πιστοποίηση μεσίτη αστικών συμβάσεων, με 20ετη εμπειρία στην διαχείριση και διαπραγμάτευση ακίνητης περιουσίας και με εμπειρία στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ και στην διαφήμιση. Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών. Είναι απόφοιτος του τμήματος μηχανολογίας τεχνολογικού ιδρύματος, με γνώσεις δικτύων και υπολογιστών

Νίκος Μούκας

Facilities Management Assistant
Διαβάστε Περισσότερα

Απόφοιτος του τμήματος Business Administration and Marketing του Πανεπιστημίου του Derby. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα της ασφάλισης ακινήτων. Διαθέτει εργασιακή εμπειρία και σε κατασκευαστική εταιρεία ανάδοχο δημοσίων έργων

Σωτήρης Οικονόμου

Real Estate Associate
Διαβάστε Περισσότερα

Απόφοιτος Οικονομικών του τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών  (MSc) του University College of London. Διαθέτει εμπειρία στο σκέλος των πωλήσεων και διαχείρισης έργου. Συνεργάστηκε με πολυεθνικές εταιρείες και κατέχει εμπειρία στον κτηματομεσιτικό κλάδο όπου εργάστηκε επί σειρά ετών. Έχει επίσης υπάρξει ιδρυτικό μέλος σε εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και εφαρμογών.

Παναγιώτης Λάρδης

Facilities Management Associate
Διαβάστε Περισσότερα

Εργοδηγός με εμπειρία δεκαετιών σε τεχνικά και δομικά έργα, καθώς και σε ηλεκτρολογικά. Έχει εργαστεί σε μεγάλες επιχειρήσεις καθαρισμών και μεταφορών, καθώς και στον ευρύτερο τομέα των ανακαινίσεων και συντηρήσεων.

Βαγγέλης Καραγιαννόπουλος

Facilities Management Associate
Διαβάστε Περισσότερα

Τεχνίτης με πολυετή προϋπηρεσία επί συνόλου εργασιών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διαθέτει εμπειρία σε ανακαινίσεις και έργα μικρής κλίμακας. Η προϋπηρεσία του συμπεριλαμβάνει επίσης και εργασίες σε τουριστικά καταλύματα.

Στράτος Κόντης

Facilities Management Associate
Διαβάστε Περισσότερα

Επαγγελματίας βοηθός τεχνικών έργασιών. Διαθέτει εμπειρία σε ένα ευρύ σύνολο υπηρεσιών μεταφορών, καθαρισμών και μικρών δομικών επισκευών και κατασκευών.